Naar aanleiding van Music for Life 2019 organiseert onze vzw Een hart voor ALS opnieuw een grote truffelverkoop ten voordele van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S). De actie Truffels voor A.L.S loopt van donderdag 17 oktober tot en met dinsdag 24 december 2019. De schilfertruffels die we aanbieden zijn van topkwaliteit Callebaut (melk)chocolade en komen op 6 € voor een doosje van 200 gram. De truffels zijn mooi verpakt in een doosje met strik, waardoor ze uitermate geschikt zijn om als geschenk af te geven!

 

Truffels voor A.L.S Foto doosjes Truffels voor A.L.S Foto doosje inhoud

 

Hoe kan u ons helpen?

Er zijn verschillende manieren om onze actie te steunen:

  1. U kan zelf 1 of meerdere doosjes truffels aankopen. Niet alleen om zelf op te eten – hoewel ze overheerlijk zijn! –  maar ook om cadeau te doen ter gelegenheid van een bezoek bij vrienden of familie
  2. U kan zelf aan de slag gaan als verkoper van de truffels door eens rond te gaan bij uw collega’s op het werk, in de vereniging of sportclub waarbinnen u actief bent, de avondschool waar u les volgt, bij familie en vrienden,…
    Hierbij kan u kiezen tussen 2 formules:

    1. u komt bij ons (of een ander verkooppunt) enkele dozen (de individuele doosjes zitten per 11 verpakt in een omkarton) truffels ophalen. Ze dan betalen hoeft niet – er kan achteraf betaald worden.
    2. u noteert eerst de individuele bestellingen en komt dan het aantal doosjes halen dat u nodig hebt
  3. Omdat de truffels zo mooi verpakt zijn, kan je ze ook als cadeau gebruiken om je klanten, leveranciers of partners te bedanken
  4. U kan op onze webshop ook een omkarton truffels bestellen. Deze worden naar u verzonden of kan u komen afhalen in Laarne.

Promotiemateriaal

Wil u graag publiciteit maken rond deze actie? Download dan hier de affiche van Truffels voor A.L.S. De actie kan u ook terugvinden op de website van Music For Life 2019 en ze wordt door ons gepromoot via de diverse sociale mediakanalen van de vzw.

Truffels afhalen

Wenst u 1 of meerdere doosjes truffels bij ons af te halen? Stuur dan een mail met uw naam en telefoonnummer naar info@eenhartvoorals.be. We nemen spoedig met u contact op om verder af te spreken.

Bedankt voor uw steun!