Music for Life: Steun onze strijd tegen Amyotrofe Laterale Sclerose (ALS)

 

Music for Life - De Warmste Week

Ook dit jaar biedt Studio Brussel met Music for Life sympathisanten de kans om geld in te zamelen voor Vlaamse vzw’s die zich inzetten voor het algemeen welzijn van de mens.

De week voor Kerstmis wordt dus opnieuw de Warmste Week, want dan is er opnieuw Music For Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting. Vanaf 2 september 2019 kan u als luisteraar van Studio Brussel dus opnieuw Een hart voor ALS vzw kiezen als goed doel wanneer u een actie wenst te organiseren voor Music For Life.

Music for ALS: hoe doe je mee?

De door jouw georganiseerde activiteit dient plaats te vinden tussen 2 september en 24 december. Start tijdig met je voorbereidingen! Het zou fantastisch zijn mocht je je voor onze vzw op deze manier willen inzetten!

Registreer uw actie HIER! (Selecteer EEN HART VOOR ALS VZW)

Belangrijk: alle opbrengsten gaan naar het Hart voor ALS fonds ter ondersteuning & bevordering van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (ALS).

Over ALS

“Van alle ziekten die een mens kan treffen, is ALS misschien wel de ergste. De zenuwziekte gaat gepaard met een afschuwelijk aftakelingsproces, legt een enorme last op de schouders van de naasten, is ongeneeslijk en leidt tot een gewisse dood. De wetenschap zoekt al tientallen jaren naar de precieze oorzaak van de ziekte, maar vooralsnog zonder resultaat…”
(Wim Robberecht, prof. dr. aan de KU Leuven)

PS: daarnaast kan u natuurlijk ten alle tijde rechtstreeks een gift doen in ons fonds aan de KU Leuven. Verneem meer op onze giftenpagina.