‘Les Galibiens’ trotseren de hoogste cols  van de Franse Alpen in de strijd tegen ALS.

De ‘Galibiens’, een groepje fietsvrienden uit Oost-Vlaanderen die een 6-tal jaar geleden de uitdaging aangingen met de Galibier, eveneens ten voordele van Een hart voor ALS vzw, hebben een nieuw fietsproject. In het voorjaar van 2020 zullen ze diverse cols in de Franse Alpen beklimmen, dit gekoppeld aan fondsenwerving voor ALS-onderzoek.

Olivier Chanterie: “Een jaar geleden werd bij mijn tante ALS vastgesteld, het nieuws sloeg in als een donderslag. Met ons fietsclubje hebben we een 6-tal maanden geleden beslist een nieuwe goede doel-rit aan te vangen, de keuze om dit voor Een hart voor ALS te doen was daarop snel gemaakt.”

Deze ‘ALS Cycling Challenge’ gaat door van 12 tot 15 juni.  Op het menu staan de Col d’Allos, de Col de Cayolle en de Col de Champs met als sluitstuk de Col/Cime de la Bonette, de hoogste col van Europa (2800m)!

Wat kan jij doen?

Je kan één of meerdere deelnemers een hart onder de riem steken met een financieel duwtje in de rug. Vul onderstaand formulier in, selecteer een deelnemer, vul het bedrag in dat je wil steunen en versturen maar!

Gegevens

Ik steun!

Jouw persoonlijke boodschap voor de renner

Privacy