Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

 

De Ortler Mountain Challenge voor ALS is een sportief evenement, georganiseerd door Een hart voor ALS vzw.

Met deze sportieve uitdaging(en) beoogt Een hart voor ALS een dubbele doelstelling: het verhogen van de naamsbekendheid van ALS en het inzamelen van financiële middelen voor het wetenschappelijk onderzoek naar ALS.

De locatie van de Ortler Mountain Challenge

De Ortler Mountain Challenge voor ALS gaat door in Sulden am Ortler in Zuid-Tirol, Italië . In deze regio vind je niet alleen een aantal van de hoogste bergtoppen in de Alpen, maar het is ook een prachtige vakantiebestemming tijdens de zomermaanden.

Frequentie

De Ortler Mountain Challenge voor ALS vindt jaarlijks plaats tijdens het tweede weekend van juli.

Concept

Het concept is eenvoudig: wij bieden u diverse uitdagingen (beklimmingen met de fiets, trail runs, en zelfs een door de UTMB gecertificeerde marathon) en u kan uw programma ‘à la carte’ samenstellen, wat betekent dat u kan kiezen tussen 1, 2 of 3 uitdagingen, dit volgens uw persoonlijke conditie en interesse.

Accomodatie

Met de medewerking van de lokale hoteleigenaars kunnen wij u kwaliteit accommodatie aanbieden tegen onklopbare prijzen! Bovendien doneert elke hoteleigenaar +/- 20% van de opbrengst aan het Hart voor ALS Fonds aan de KU Leuven.