Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op vrijdag 11 augustus 2017 vindt de 48ste editie plaats van de Dodentocht® Kadee Bornem. De Dodentocht, met vertrek en aankomst te Bornem, is een helse tocht waarbij 100 km dient te worden gestapt of gelopen binnen de 24u.

Als extra motivatie stappen een aanzienlijk aantal personen deze Dodentocht ten voordele van een vzw die zich inzet voor het goede doel.

EEN HART VOOR ALS®

Een hart voor ALS is in dit kader een opmerkelijk initiatief: een jonge en dynamische vzw met een transparant fondsenbeheer en een duidelijke missie: de broodnodige fondsenwerving ter ondersteuning & bevordering van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (ALS).

ZELF DEELNEMEN AAN DE DODENTOCHT EN GELD INZAMELEN T.V.V. EEN HART VOOR ALS

Bent u als persoon, bedrijf of vereniging van plan deel te nemen aan de Dodentocht(*), overweeg dan zeker om dit te koppelen aan een goed doel. Naast een teken van uw sociaal engagement is het ook een extra motivatie vóór en tijdens de tocht.

Iets voor u? Schrijf u in en word ‘Team Member’ van het ‘ALS Walk & Run Team’!

Klik HIER om u in te schrijven!

(*) U staat zelf in voor uw inschrijving voor deelname aan de Dodentocht bij de organisatie van 100 km Dodentocht® Kadee Bornem!

STEUN EEN DEELNEMER

U kan deze moedige deelnemers een hart onder de riem steken door een gift te doen aan het Hart voor ALS fonds (KU Leuven)!

Klik HIER voor het sponsoren van een deelnemer!

In geval van een sponsoring per km ontvangt u pas na de Dodentocht een betalingsuitnodiging op basis van de werkelijk gestapte of gelopen kilometers van de door u gekozen deelnemer(s).

Elke bijdrage, groot of klein, is meer dan welkom. Voor giften vanaf 40 Euro bezorgt de KU Leuven u een fiscaal attest.
Dit levert u een belastingsvoordeel op van maar liefst 45% van het gestorte bedrag!

DEELNEMERS DODENTOCHT®

We zijn dan ook trots op volgende deelnemers aan de Dodentocht 2017 tvv onze vzw en de strijd tegen ALS:

  • Frank De Roover
  • Vanessa Van den Eede
  • Martine Demeuter
  • An Vanraes
  • Katrien Moens
  • Uw naam/organisatie hier?

OVER ALS

“Van alle ziekten die een mens kan treffen, is ALS misschien wel de ergste. De zenuwziekte gaat gepaard met een afschuwelijk aftakelingsproces, legt een enorme last op de schouders van de naasten, is ongeneeslijk en leidt tot een gewisse dood. De wetenschap zoekt al tientallen jaren naar de precieze oorzaak van de ziekte, maar vooralsnog zonder resultaat…”
(Wim Robberecht, vice-rector en hoofd neurologie aan de KU Leuven)